You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
sport

Branislav Ivanović u Crvenoj Zvezdi?

Malo vremena je prošlo od preuzimanja dužnosti na relaciji Vladan Milojević - Dejan Stanković, a FK Crvena Zvezda već ima nove planove. Ovoga puta, u pitanju je promena u igračkom kadru i angažovanje rekordera po broju nastupa za nacionalni tim Srbije i dugogodišnjeg kapitena srpske reprezentacije - Branislava Ivanovića.

Foto: Capture/Instagram/IvanovicOfficiial

Naime, Ivanoviću aktuelni ugovor sa Zenitom ističe na leto 2020. godine, ali kako je broj stranaca koji će nastupati za klub iz Sankt Peterburga naredne sezone ograničen, za Baneta neće biti mesta u timu, pa mu samim tim, ni ugovor neće biti produžen. Veoma je moguće da na leto do realizacije ovog trasfera i dođe, s obzirom na činjenicu da Crvenu Zvezdu i Zenit vezuje isti sponzor, pa bi Bane kao slobodan igrač mogao da pojača redove crveno-belih.

Bane Ivanović ima 35 godina i ne bi bilo iznenađujuće da razmišlja o okončanju karijere - a zašto da ne - u Crvenoj Zvezdi. Iako ga možemo nazvati veteranom, prošle sezone u ruskom šampionatu propusio je samo četiri utakmice, imao veliku minutažu i deluje da može još dosta toga da pruži fudbalskom svetu.

Tokom karijere nosio je dresove Srema, OFK Beograda, moskovske Lokomotive i Čelsija. Za selekciju Srbije nastupio je čak 105 puta.

Podeli ovu objavu

0 komentara
Pretplatite se na naš bilten