You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
sport

Jovan Stanković: Deki i ja smo se pobili na Euru 2000

Jovan Stanković, bivši fudbaler Crvene zvezde, Majorke i Atletiko Madrida, gostovao je u emisiji "Mojih Top 11" i tom prilikom ispričao anegdotu koja nije izašla u javnost nikada.

Foto: Capture/Twitter/GMallorquinista

Jovan i Dejan Stanković su bili reprezentativci Jugoslavije na Euru 2000. u Belgiji i Holandiji, igrali su zajedno i u Crvenoj zvezdi sredinom 90-ih. Ipak, kako je ispričao Jovan u emisiji, desio se incident između njih dvojice.

"To nisam nikada ispričao. Mislim da je to bilo posle Norvežana. Posle utakmice jedan deo igrača koji su igrali su imali masažu i oporavak a ostali su svi bili nervozni, neko nije igrao, neko je imao napornu sezonu...Igramo na dva gola i Dejan me jednom udari, dva puta, tri puta i pobijemo se ja i Deki. Ja koji sam miran. Svi igrači su došli da vide šta se dešava. Bilo je onako malo ozbiljnije. Trener je tu bio i poslao nas u svlačionicu, ali brzo je to prošlo. Nikada to nije izašlo u novinama, da su ljudi to znali pisalo bi se o tome. O Dejanu sve najbolje. Osim što je vrhunski fudbaler on je pokazao jak karakter, on je lider i to je sve uticalo da postane legenda italijanskog fudbala i naravno Srbije".

 

Podeli ovu objavu

0 komentara
Pretplatite se na naš bilten