You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
NBA predlozi

Analiza košarka/NBA - 13. februar

Petar Tufegdžić - Tripleta Sport

Singl: 02:00 Memfis - Portland -6.5 H2 @1.70 3/10 (Mozzart) LOST -3 units

Vrlo bitna utakmica za obe ekipe, a pogotovo za Portland. Memfis je osmi na tabeli, Portland je deveti i trka za plej-of će biti vrlo interesantna do kraja regularnog dela sezone. Igram ovde da Blejzersi mogu izgubiti sa najviše 6 poena razlike.

Memfis jeste favorit na ovoj utakmici, može se reći sa pravom, jer Portland loše igra cele sezone a pogotovo u gostima, ali verujem da će Lilard i ekipa na iskustvo izvući ovu utakmicu. Blejzersi su od 1. januara  odigrali 12 utakmica u gostima i imaju skor 4-8 a u celoj sezoni u gostima imaju 10-19. 
Memfis od 1. januara kod kuće ima skor 8-1 i nije ni čudo da su osmi na tabeli plus favorit na ovoj utakmici. Portland je sinoć izgubio od Pelikansa sa 20 razlike, međutim, bitnija im je ova utakmica sa Grizlisima noćas. Lilard i ostali njegovi saigrači smatraju da im je mesto u doigravanju, to se videlo u izjavama posle one krađe protiv Jute kada su svi bili utučeni a Lilard je izjavio da "jure mesto koje donosi plej-of". 

Što se rostera tiče, kod Portlanda su i dalje out Nurkić, Kolins i Hud dok su Hezonja i Litl pod znakom pitanja. Za Memfis neće igrati Vinslouv i Alen. 

Ovo su utakmice u kojoj se pokazuje karakter pobednika. Memfis ima mladu i poletnu ekipu koja je željna dokazivanja, Portland ima iskustvo koje će, po meni, prevagnuti, s tim da za svaki slučaj stavljam da mogu izgubiti sa 6 razlike. Podeli ovu objavu

0 komentara