You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
tip dana
analiza
klađenje

Analiza tenis - 14.februar

Aleksandar Ilić - Tripleta Sport

Poslednji tip od mene za ovu nedelju. Zadovoljan sam učinkom, poništena je loša prva nedelja i ukoliko i ovo dođe biće odlično.

18:30 Ruud vs Lajovic TR 2:0 @2.25 3/10 (mozzart) WON +3.75 units

Lajović je odlično odigrao početak sezone i bio jedan od ključnih igrača za uspeh Srbije na ATP kupu. Međutim, ova tranzicija na šljaku nije baš najbolje protekla. Iako je dobio sa 2-0, igra Lajovića je bila daleko ispod nivoa koji je pokazivao u uvodnom delu sezone. Imao je dosta sreće Dušan što se preko puta nalazio challenger igrač koji nije znao da iskoristi svoje šanse. Martinez je imao 2x vođstvo u oba taj brejka (3-0 i čak 5-1) kao i nekoliko vezanih set lopti na servis Dušana i sve to nije uspeo da pretvori u makar 1 set. Laci je bio kriminalan na riternu, a bekend je bio daleko ispod mogućnosti. S obzirom kako Kasper servira do sada u ova 2 meča (0 ponuđenih brejk šansi) Lajović će morati mnogo mnogo bolje ukoliko hoće nečemu da se nada. Kasper je protutnjao u uvodna 2 meča izgubivši upola manje gemova u ta 2 susreta nego Lajović u jednom! Iskusni Anduhar mu je uzeo 5 gemova a Baena jedan jedini! Ruud igra odličan tenis u J. Americi i ovde je i doživeo svoj proboj na ATP tur. 

Posle svega viđenog, možda je labav start Dušana i očekivan ali sa onakvom igrom nema čemu ovde da se nada. Ruud je superioran iz polja, a kako se do sada pokazalo servis i ritern mogu biti ključne stvari za ovaj duel. 

Podeli ovu objavu

0 komentara