You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
tenis tipovi
predlozi za klađenje
fudbal analize

Analize fudbal/tenis - 19. maj

Aleksandar Ilić - Tripleta Sport

Kuressare vs Kalju - 2
Paide vs Tulevik - 3+
Lorenzi vs Zverev M. - Lorenzi set 
@1.91 mozzart WON

Prva 2 tipa su više statistički potkovana, treći je baziran na dosadašnjem iskustvu i nekoj razumnoj logici. Srećno!

Kalju u svojoj dosadašjoj klubskoj istoriji ima mnogo uspeha kada igra protiv ovog rivala. Na ukupno 36 utakmica doživeli su samo 3 poraza i to u sada dalekoj 2006. godini i jedan u 2007. Nakon toga, sve utakmice završavane su ili nerešenim ishodom ili pobedama gostiju kojih je bilo ukupno čak 28 od tog momenta. Kalju je imao impresivan učinak od 16 utakmica zaredom gde su beležili pobedu. Svi ovi statistički podaci kao i koeficijent koji je postavljen pred ovaj susret, govore da bi Kalju trebao da opravda ulogu favorita i upiše i drugu pobedu u sezoni.

Ovde je sve jasno. Domaćin je izraziti favorit i pitanje koje se postavlja ovde jeste sa kolikom razlikom će dobiti ovaj susret. Otvorili su prvenstvo feštom golova i pobedom od 8:1 nad Talinom. Tulevik je redovna mušterija domaćina i neretko primaju 3 pa i više golova od ovog rivala. Brojke nam kažu da je na poslednjih 14 međusobnih utakmica čak 13 otišlo u 3+, a gledajući kako su obe ekipe otvorile prvenstvo nekako se logično nameće produžetak niza.

Egzibicija koja se igra po onim specijalnim pravilima skraćenih setova. Ovde postoje 2 razloga zašto Lorenci ne bi trebao da izgubi ovo u 2 seta. Italijan učestvuje na ovim da ih nazovemo 'terminima' već mesec dana i ostvario je lep odnos pobeda i poraza (30-4). Istina nisu to bila neka impresivna imena, ali našao se poneki protivnik vredan spomena. Miša nije zakoračio na teren od celindžera u Indija Velsu koji je odigrao 4. marta. Dakle dosta dug period bez takmičarskog tenisa, plus svakako ne ide u prilog da se ode radi o sljaci koja je njegova daleko najslabija podloga. Miša nece imati toliku prednost servisa, pa ni slajsa, jer se radi o dosta sporoj podlozi, te samim tim brzina i odskok loptice nece biti toliki problem za upornog Italijana. Lorenci je kroz celu karijeru praktikovao isti stil tenisa i u ovoj situaciji kada 'nišanske' sprave Miše nisu naštelovane. očekujem da mu upravo taj stil pimplanja donese dosta grešaka Nemca. Miša će odigrati jedan meč pre ovoga sa Redlickim, ali to ne menja mnogo situaciju jer se ne radi o istom pristupu tenisa koji gaji Lorenci. Mislim da je sposoban da oduzme jedan skraćeni set danas pored svega navedenog.

Podeli ovu objavu

0 komentara