You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
tenis tipovi
tip dana
analiza

Analize tenis - 15. februar

Aleksandar Ilić - Tripleta Sport

19:30 Schwartzman vs Sousa P. - H2+5.5 gemova @1.80 (4.5/10) i 2&19.5+ @6.50 (0.5/10) mozzart VOID

Pre svega želim da naglasim da katastrofalni raspored organizatora u Buenos Ajresu može da ima ogroman uticaj na ovaj meč a i samo finale. Dijego Švarcman će bukvalno odigrati 3. meč za manje od 32h! Kao da nije dosta što je igra prošle nedelje u Kordobi iscrpljujuće mečeve i to se u finalu videlo, pogotovo u 3. setu kada je izgubio 6-0 od Garina. Slična sudbina zadesila ga je i ovde, jer je od meča sa Delbonisom do meča sa Kuevasom prošlo nekih 16h, a sada isto toliko vremena ima do drugog meča. Treba obavezno napomenuti da je sinoć Švarcman igrao meč koji je trajao skoro 4h! Ne znam, ali koliko god da ste spreman teniser ovaj raspored je prosto brutalan, plus se meč igra u sred podneva kada je bukvalno 30C. Loša strana je to što Sousa ima čak i manje vremena za pripremu, on ima nekih 14h, ali isto tako on je neuporedivo svežiji igrač ovde. On je imao skroz čist raspored igranja do sada i što je najvažnije igra soldno iako je LL. Pobedio je zahuhtalog Monteira i sada kada ima ovakvu šansu koja se pruža retko, za finale ATP turnira, mora da pruži svoj najbolji tenis. 

Dijego je spasio 4 meč lopte sinoć, meč je završen duplom Kuevasa, a pred kraj Argentinac se žalio na grčeve i morao je da prekine igru. Posle svega toga, teško je poverovati da će Švarcman da izađe danas i demolira Sousu. To bi mi bilo ravno čudu, tako da je ovaj hendikep od 5,5 izuzetno visok s obzirom na situaciju. Što se tiče ove kombinacije, vredi probati, granica je itekako smešna a ukoliko se meč i oduži pitanje je koliko DIjego može da izdrži.

18:00 Casper Ruud osvaja Buenos Aires @2.65 3/10 (meridian) WON +4.'95 units

S obzirom na situaciju ne želim da čekam da igram sutra na Ruuda ukoliko prođe jer će kvota svakako biti manja. Pitanje je šta će se desiti sa Švarcmanom, postoji i mogućnost da će predati, izgubiti, proći ali biti umoran jako. Ukoliko pak prođe Sousa opet je to velika šansa za Ruda. Mislim da će njemu najveća prepreka biti Londero danas, a kvota je 1.5. Kvota za ovaj bet naglo pada, danas je otvorena na 3, meridian je spustio na 2.65, bet365 na 2.50. I dalje ima dosta vrednosti zbog okolnosti tako da sam u lokalu našao, a ko ima pristup meridianu neka proba.


Podeli ovu objavu

0 komentara