You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
sport

AJZEA TOMAS OTIŠAO NA TRIBINU DA SE RASPRAVLJA SA NAVIJAČIMA

Plej Vašingtona je bio vređan na utakmici protiv Filadelfije od strane dva navijača domaće ekipe pa je otišao na tribinu da raspravi sa njima zašto i zbog čega ga vređaju.

Foto: Capture/Twitter/WashWizards

Sve se izdešavalo na manje od 3 minuta do kraja utakmice. Tomas je bio na liniji za slobodna bacanja, promašio je prvo i u tom trenutku mu je jedan navijač pokazao oba srednja prsta. Nakon što je pogodio drugo, krenulo je vređanje. Vizardsi su uzeli tajm-aut a Tomas je to iskoristio da "proćaska" sa navijačima. Nakon utakmice, Ajzea je izjavio: "Promašio sam slobodno bacanje, a pogodio drugo. Nakon toga je jedan od njih pokazao oba srednja prsta i tri puta viknuo glasno prema meni: "j... se k..." , otišao sam i rekao mu da to ne radi i da ne pokazuje takvo nepoštovanje, čovek sam pre svega. Budi navijač. Odgovorio je: "Žao mi je, samo sam hteo sladoled". Pretpostavljam da ako gostujući igrači promaše oba bacanja, da cela dvorana dobije sladoled ili tako nešto. Imam porodicu, imam decu, nije u redu da to rade" , objasnio je Tomas.

Navijači su izbačeni iz dvorane a Tomas je isključen i verovatno će biti suspendovan na nekoliko utakmica. Novčana kazna se ne dovodi u pitanje. 

Snimak pogledajte ovde


 

Podeli ovu objavu

0 komentara
Pretplatite se na naš bilten