You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
sport

KK Crvena Zvezda u Kazanju umesto u Sankt Peterburgu!

KK Crvena Zvezda meč 16. kola Evrolige igra protiv ekipe Zenita u Kazanju. Da, dobro ste pročitali, u Kazanju.

Naime, kako je objavljeno na oficijelnom sajtu košarkaškog kluba Crvena Zvezda, zbog zauzetosti hale u Sankt Peterburgu, Zenit je primoran da (samo formalno) bude domaćin u Kazanju. Zenit je inače na pretposlednoj poziciji sa skorom 4-11, dok je Crvena Zvezda dvanaestoplasirana sa 6 pobeda i 9 poraza. Iz Zvezde ističu da je ovo izuzetno važna utakmica za jedinog srpskog predstavnika u Evroligi, protiv ekipe koja je debitant takmičenja, ali koja je u prethodnom kolu uspela da savlada Fenerbahče u Istanbulu.

Foto: KKCrvenaZvezda

U ovom momentu, zvanični veb sajt KK Crvena Zvezda izgleda kao da ste posetili sajt neke turističke agencije koja Vam nudi povoljno prednovogodišnje putovanje u Rusiju. Verovatno je glavna intencija crveno-belih da u Kazanju imaju što veću podršku navijača, pa su posegli za ovom vrstom marketinga:

"KK Crvena Zvezda mts u saradnji sa "Champions Travelom" organizuje trodnevni put i direktan let u Kazanj (1 noćenje). Cena kompletnog armanžmana u koji je uključena avionska karta, noćenje sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice, autobuski prevoz od i do aerodroma u Kazanju je 350 evra u dinarskoj protivrednosti", navodi se na sajtu Crvene Zvezde.

Dakle, ukoliko volite najelitnije košarkaško klupsko takmičenje Evrope, a pritom ste i navijač Crvene Zvezde, možete u "prestonicu ruskog Tatrastana, grada na levoj obali Volge, sa preko 1.2 miliona stanovnika i jednom od lepših gradova Rusije osnovanog još daleke 1391. godine", opisuju u Crvenoj Zvezdi.

Podeli ovu objavu

0 komentara
Pretplatite se na naš bilten