You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
O Nama

TripletaSport je portal osnovan od strane zaljubljenika u sport. Osnovan je da bi vama pružio sve informacije u vezi raznih sportova na svakodnevnom nivou. Takođe pored toga, nudi još mnogo zanimljivog sadržaja u vidu naših tekstova i tekstova naših saradnika. Za ljubitelje sportskog klađenja spremili smo zaseban kutak gde mogu naći naše predloge sa dodacima u vidu statistika i još mnogo toga. Naš tim se sastoji od različitih profila ljudi i svako je zadužen da bude urednik svoje sportske rubrike. Najava mečeva, izveštaji, najnovije vesti kao i sve dodatne informacije, možete uvek pronaći na našem portalu. Nadamo se da ćete biti zadovoljni sadržajem i da će naš portal biti vaša navika.


TripletaSport portal je takođe otvoren za sve vrste marketinga. Pored toga što nudimo svoje usluge, takođe smo otvoreni i za druge predloge. Ukoliko želite da sarađujete sa nama, možete nas kontaktirati putem našeg maila: [email protected]

Sportski pozdrav!

Autori
Aleksandar Ilić - Tripleta Sport

Aleksandar Ilić


Sportski entuzijast na sve moguće načine. Prvenstveno je startovao sa fudbalom, da bi nakon dugo godina praćenja zavoleo i tenis. Gleda, navija i često igra rekreativno. Svoju veliku ljubav prema sportu, voli da prenese i na papir u vidu tekstova.

Petar Tufegdžić - Tripleta Sport

Petar Tufegdžić


Rođen je 1979. u Kruševcu. Ljubitelj je sporta i muzike od malih nogu, trenirao je fudbal kao klinac. U to doba najviše je pratio fudbal, košarku (NBA), tenis i formulu 1, a sada najviše NBA i fudbal. Zbog ljubavi prema muzici bio je DJ i tonski realizator na radiju. Nostalgičar je što se tiče sporta, jer smatra da je do ne tako davno bilo boljih igrača, mečeva i utakmica.

Oliver Jurković - Tripleta Sport

Oliver Jurković


Rođen 18.09.1984. godine u Zaječaru. Pasionirani ljubitelj sporta uopšte, sa posebnim akcentom na "najvažniju sporednu stvar na svetu", kao i distinkcije između predmodernog i modernog fudbala – njihovih sličnosti i razlika. Bavio se raznolikim temama iz sociologije sporta proučavajući zavisnost sporta od društva, ali i njegov povratni uticaj na društvene tokove.