You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Statistika i zanimljivosti - 14. februar

Aleksandar Ilić - Tripleta Sport

19:00 PREUSSEN MUNSTER VS WURZBURGER KICKERS
Maltene precrtan šablon Sparte i Den Haga od pre neki dan. Taj par smo dobili a nadam se da i ovaj ide u tom smeru.  Radi se o istom principu, 3 sezone za 3 sezone gde je Preussen Munster već ostvario svoje 3 pobede i to sve sa po 1-0. Wurzburger je posle toga krenuo u svoj deo te pobedio 2 meča i gle čuda i oni istim rezultatom 3:2. Sada su kao gosti na redu da zatvore krug, a bodovi su im potrebni u borbi za play off. Doduše i Preussen je u grču ali ukoliko ima saradnje to ne bi trebalo da nas brine. Nisu do sada pravili prelaz te treba i to probati. Dakle predlozi za ovaj meč su:
2 @2.10 1/2  @26.00 i tačan rezultat 2:3 @21.0019:30 FC GUTERSLOH VS PADERBORN II
Ovu tekmu ako nađete negde uplaćujte je. Ja sam je našao samo u meridianu po kvoti 1.95. Prelaz nisu ponudili tako da se samo ovo može odigrati kao fiks. Ovde čisto postoji neka saradnja jer timovi od 2015. dele jednako bodove. Krenuli su sa po 3 pobede u 3 sezone a sada idu neizmenično. Takođe su radili 2 prelaza kao i poslednju tekmu 7+. Sve naznake su tu i ovo definitivno uz par iznad treba ispratiti.

20:00 CAEN VS TROYES
Troa u lošoj seriji, jedna pobeda u poslednjih 5 kola i ovaj meč bi ih mogao vratiti na pravi kolosek u bordi za direktan plasman nazad u Ligu 1. Kaen je svoja 3 susreta dobio, sada je Troa na redu. Prelaz nisu pravili. Predlozi:
2 @3.30 1/2 @46.00


Podeli ovu objavu

0 komentara