You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Statistika i zanimljivosti - 16. maj

Aleksandar Ilić - Tripleta Sport

13:00 Karlsruher vs Darmstadt

Zanimljiv niz ako tako možemo da kažemo. Pitanje je kako će igrači reagovati posle duže pauze, da li će biti zaboravljene odbrane ili napadi. Sve u svemu, igra se bez prisustva navijača koji u velikoj meri doprinose efikasnijim utakmicama. Ovde imamo lep niz sa tipom NG koji se plaća odličnih @1,90. Na ukupno 9 međusobnih okršaja, 8x su završavali sa bar jednom 'čistom mrežom'.

13:00 Bochum vs Heidenheim 

Zanimljiv okršaj Cvajte gde će se susreti ekipe sa različitim ciljevima. Domaćin u borbi za opstanak, gost u borbi za Bundesligu. Vidimo šablon koji ukazuje na potencijalnu 3 za 3 saradnju. Hajdenhajm je dobio 3 okršaja u sezonama '17 i '18, dok je Bohum dobio svoja dva u 2019. Dakle fali im još ova pobeda da kompletiraju taj krug. Važno je napomenuti da je Hajdenham svoj meč u septembru 2018. dobio u prelaz 3:2 (1:2), gde je Bohum posle vođstva dobio crveni, dakle sumnjiva situacija. Kec se plaća oko @2,75, ali treba uzeti i to da bodovi trebaju i jednima i drugima te možda nije loša opcija osigurati se sa duplom šansom koja se plaća oko @1.50. Za hrabrije svakako fiks i prelaz 2/1 na sitno.

15:00 RB Leipzig vs Freiburg

Slučajan niz ili saradnja? Domaćin dobija poslednjih 5 međusobnih susreta kod ovih ekipa, od toga poslednja 2 su završena identičnim rezultatom. Na redu je Lajpcig koji i jeste veliki favorit u ovom meču te je kvota na njihovu pobedu @1.30. Međutim kvota se može iskoristiti ukoliko se vezuje u neki dubl ili tripl svakako. Na početku niza kada je Lajpcig dobio prvi meč rezultatom 4:1 viđen je i prelaz. Tako nešto se može probati ponovo na sitan ulog pored keca koji je sasvim izgledan. Kvota na 2/1 iznosi oko @25.00

Podeli ovu objavu

0 komentara
Pretplatite se na naš bilten