You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
sport

Masu: Tim ima šanse da bude broj 1

Pre nego što je ATP suspendovan, Tim je uspeo da se popne na renking karijere kao 3. igrač sveta. Njegov trener Nikolas Masu nastavlja da hvali Tima i prema izjavama, izuzetno je srećan što ima šansu da sarađuje sa Austrijancem i bude deo njegovog tima.

Foto: Capture/IG/https://www.instagram.com/p/BygGeFnJgea/

''Mislim da on može da napreduje još više, ima 26 godina i trenutno je treći igrač sveta. Ja ću se potruditi da dam svoj maksimum a sasvim sigurno to mogu da očekujem i od njega. Pored svog raskošnog talenta, Dominik je takođe dobra osoba. Podrška porodice je nešto što ne manjka u njegovoj okolini i s obzirom da je tenis sport gde ste konstantno na putovanjima, izuzetno je bitno da imate dobre odnose''.

Tim je započeo svoju sezonu furioznim Austrlijan Openom, gde u finalu nije imao snage za Đokovića iako je imalo dobru priliku da konačno prekine dominaciju velike trojke i osvoji GS. Ove sezone neće igrati na njegovoj omiljenoj podlozi, bar ne do druge polovine godine kada je prebačen RG i kada ima drugih manjih turnira na šljaci, ukoliko naravno dođe do njihovog odigravanja.


Podeli ovu objavu

0 komentara
Pretplatite se na naš bilten